Verbinding en Communicatie

VERBINDING EN COMMUNICATIE

Zichzelf zijn in relatie met anderen en vanuit een positieve mindset kunnen verbinden

Concreet:

Verbinding met jezelf en anderen vanuit je essentie, is ‘missie en identiteit’ op één lijn. Op deze manier werkt de wet van aantrekkingskracht voor jou in plaats van tegen jou en ontstaat er FLOW. Deze positieve flow brengt tegelijk een nieuwe manier van verbinden met jezelf en je omgeving.

Je krijgt inzicht in:
 • Gedachten & gevoelens
 • Gedrag
 • Jouw interne criticus
 • Overtuigingen
 • Intenties
 • Empathie & intuïtie
 • Hooggevoeligheid
 • Trillingsfrequenties
Je gaat voor:
 • Evenwicht
 • Verbinding
 • Positieve emotie
 • Authentieke uitstraling
 • Flow
 • Geluk en succes
 • Persoonlijke groei
 • Vrijheid

Gratis persoonlijk intake gesprek!

Verbindende communicatie

als lijm in jouw leven

Stel je eens voor dat je jouw interne criticus kan aansturen.
En je hierdoor je intuïtie optimaal kan inzetten in jouw leven. Wat zou er anders zijn en welke positieve impact zou jij ervaren bij jezelf en in je omgeving?

Kom in actie:

Click hier voor een afspraak

Wij nemen nadien contact met je op

Via loopbaancheques van de VDAB?
Dat kan check hier’ de voorwaarden

Stap voor stap:

Bewustwording

Gedachten – Gevoelens - Gedrag

Hoe communiceer je intern met jezelf en met anderen? In deze fase gaan we bekijken welk gedrag je vertoont en wat soort gedachten en gevoelens daarmee gepaard gaan. Welke bewuste gedachten spelen er en sturen je naar je doelen en welke onderbewuste belemmerende overtuigingen houden je weg van wensen en dromen?

Kortom, we gaan bekijken hoe we het onderbewuste niveau gaan verbinden met positieve emotie. Zo gaan gevoelens en gedachten hand in hand en is er ruimte voor een duurzame authentieke uitstraling.

Communicatie

Intern - extern

Hoe streng ben jij voor jezelf en welke gedachten, intenties en emoties stuur jij zoal uit? Communiceren met onszelf is in staat zijn contact te maken met je intuïtie.
Wanneer we onze verlangens bedenken met ons hoofd zijn deze bijna altijd gebaseerd op angst, en zal ook angst worden aangetrokken..

In deze fase gaan we dan ook leren communiceren met onze interne criticus. Je leert technieken aan die je zelf kan inzetten om je gedachten en emoties de baas te blijven en ze te kunnen aansturen. Tegelijk leer je hoe je op een verbindende manier kan communiceren met de andere.

Essentie

Aantrekkingskracht – positiviteit

Verbinden vanuit je identiteit en missie. Op deze manier werkt de wet van aantrekkingskracht voor jou in plaats van tegen jou en ontstaat er FLOW. In deze fase krijgt je empathie, hooggevoeligheid en intuïtie voldoende zuurstof om te ontwikkelen. Meditatie is hierbij een krachtig hulpmiddel en zorgt ervoor dat je meer in contact komt met wie je werkelijk bent.

Het verhoogt je intentie- en trillingsfrequenties en net dat zorgt ervoor dat de positiviteit kan worden versterkt. Hierdoor hebben de belemmerende overtuigingen van het onderbewuste veel minder vat op je leven, en worden ze als het ware herschreven door positieve gedachten, gevoelens en gedrag.

Empathie en intuïtie als rode draad om in verbinding te komen met jezelf en elkaar

Klaar voor te groeien!

Je hebt heel wat inzichten en tools meegekregen na zo’n traject. Klaar om ermee aan de slag te gaan, doen is ontdekken en leren!

No way back!

Je weet nu hoe het werkt, net die bewustwording in samenwerking met de technieken doen je verder groeien naar een leuker evenwichtig leven!

Hoe gaan we te werk?

✔️ Je vult het contactformulier in.

✔️ Onze begeleider belt je voor wat meer uitleg op.

✔️ Heb je er een goed gevoel bij? Super! Dan leggen we een eerste afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek vast.

Meer over verbinding en communicatie

Wanneer je niet in verbinding staat met jezelf is er ook geen mogelijkheid om op een authentieke en duurzame manier te verbinden met de anderen.
Onze woorden, gedachten en emoties hebben allemaal een eigen trillingsfrequentie.
Wat wij uitsturen aan intenties resoneert met onze omgeving, en op deze manier trek je het tegelijk ook aan. Kortom je huidige situatie is dan ook de som van je woorden, gedachten en emoties uit het verleden. Dat is wat je naar je toe hebt getrokken en meestal onbewust.
We trekken dan ook altijd aan wat met ons gedachten, woorden en emoties resoneert.
Verbinding heeft hierbij een belangrijke plaats, want het is niet altijd zo dat je intentie die je uitstuurt op een positieve manier beantwoord wordt.
Je hebt jezelf dan af te vragen, “wat denk en voel ik nog meer”, met andere woorden wat stuur-straal je nog meer uit dan je wensen en dromen.
Ongeveer 70% van onze gedachten zijn negatief en worden gestuurd en in stand gehouden door onze onderbewuste belemmerende overtuigingen.
Dit wil dan ook concreet zeggen dat mogelijk jouw aantrekkingskracht op bewust niveau 1/3de positief en 2/3de negatief werkt. Kortom in deze verhouding zal je negatieve onderbewuste gedachten zijn wat je aantrekt in je leven nu.
Verbinden met jezelf vanuit emotie of gedachtenkracht: emoties kennen een veel sterkere trilling dan gedachten. Enkel het zeggen of denken en daarop het in je brein visualiseren werkt niet als je er niet in gelooft.
Om op een diepere laag met jezelf te kunnen verbinden, is het dan ook van allerbelang dat je gevoel klopt met je gedachten. Je gevoelens zijn doorslaggevend bij de aantrekkingskracht en niet enkel jouw gedachten.
Communiceren met onszelf is in staat zijn contact te maken met je intuïtie.
Je gaat verbinden via je lichaam en je hart staat daarbij centraal, zo kan je creëeren vanuit liefde in plaats vanuit angst. Wanneer we onze verlangens bedenken met ons hoofd, zijn deze bijna altijd gebaseerd op angst, en zal ook angst worden aangetrokken.
Wanneer je met je lichaam en hart kan verbinden, dan staat je essentie ‘missie en identiteit’ op één lijn. Op deze manier werkt de wet van aantrekkingskracht voor jou in plaats van tegen jou en ontstaat er FLOW.
Deze positieve flow brengt tegelijk een nieuwe manier van verbinden met je omgeving.

Nog meer vragen?

Verbinding met jezelf is noodzakelijk om goed met hooggevoeligheid te kunnen omgaan. Hooggevoelige mensen zijn meer gevoelig dan anderen voor indrukken en prikkels. Ze hebben oog voor veel detail en vangen snel signalen op. Alle indrukken worden uitgebreider en intensiever ontvangen dan bij de gemiddelde mens. Het letterlijk overprikkeld geraken door een teveel aan sterke prikkels zorgt ervoor dat ze soms meer tijd nodig hebben dan anderen om te communiceren of te verbinden. Door te leren omgaan met je gedachten en gevoelens kan je als hooggevoelige ook makkelijker reageren en communiceren. Je leert omgaan met prikkels en grenzen stellen.

Meditatie brengt je in verbinding met wie jij werkelijk bent. Meditatie zorgt er tegelijk voor dat je trillingfrequenties verhoogd worden. Dit zorgt ervoor dat lage trillingsfrequenties en overtuigingen
verzwakken. Positiviteit krijgt hierdoor meer ruimte en invloed op je gedachten en emoties, lage
trillingen krijgen geen kans om invloed uit te oefenen en hebben minder vat op je.

Leven en reageren vanuit het NU is een mindset die ervoor zorgt dat je minder kritisch bent op uitkomst maar meer bezig bent met hoe je jou nu voelt en welke noden er zijn. Door dit goed te hanteren en ervan bewust te zijn, daag je jezelf niet steeds uit naar meer en kan je makkelijker verbinden met jezelf. In combinatie met de nodige realistische zelfdiscipline zorgt dit voor meer evenwicht.
Door dit gedrag is het ook mogelijk om verbindend te communiceren in het moment.

Als je door je lichaamstaal een bepaalde emotie toont, passen je hersenen zich tegelijk daarop aan. Jouw “state of mind” ga je dus uitstralen en ook voelen en andersom. Je omgeving gaat hier automatisch mee op reageren.
Het is belangrijk te leven en te reageren vanuit je essentie en niet vanuit een bepaalde rol die mensen je aanmeten of jijzelf aanpast. Wanneer deze niet congruent is met je identiteit en missie zal je omgeving je er ook onbewust op uitdagen. Je speelt de rol maar je bent het niet.

Humandoing is de maatstaf voor vele: weinig bezig zijn met wat er is en de focus leggen op een doel waarvan vele niet eens weten of het echt aansluit bij hun zijn. Geluk als een agendapunt om dan volledig te gaan genieten.
Genieten en geluk komt vanuit jezelf en start bij jezelf. Het is geen uitgekauwd kant-en-klaar pakket dat je kan integreren op basis van je beschikbare agenda.
Rust en onrust, wanneer we ons in evenwicht voelen ervaren we geluk en zijn we verbonden met onszelf. Als we dit gevoel ervaren, kunnen we het ook uitstralen, en anderen merken dit. Wanneer je in communicatie gaat met anderen start automatisch verbinding en empathie.

✔️ Gratis telefonische kennismaking

✔️ Begeleiding €75/uur (voor particulier)

Je kan gebruik maken van de VDAB loopbaancheques. De voorwaarden: voor Verbinding en communicatie dat niet kadert in jouw loopbaan is de subsidie niet toegestaan. Hierop is een uitzondering mogelijk: wanneer de moeilijke communicatie zich vooral manifesteert op werkvlak kan hier door middel van loopbaanbegeleiding aan gewerkt worden. Het loopbaantraject wordt dan ingezet in kader van jouw loopbaanvraag.

Wij aanvaarden loopbaancheques


in samenwerking met

Gratis persoonlijk intake gesprek!