Christophe Van de Vorst

THE FACE OF REALIFE

Christophe

Inspirerend, motiverend, to the point en enthousiast

Christophe Van de Vorst

ZAAKVOERDER
Meer dan 10 jaar ervaring als adviseur, gecertificeerd coach en trainer

Christophe Van de Vorst

 

Christophe is gecertificeerd coach en trainer met een ruime achtergrond, kennis en ervaring van NLP, systemisch werk, stress- & burn-outbegeleiding, traumawerk, bedrijfscoaching, loopbaanbegeleiding…

Opgeleid door zowel nationale als internationale instituten zoals de Universiteit UNLP in Amsterdam, Ontwikkelingsinstituut, YourCoach, SelaHr, Centrum OMB

Na zijn studie heeft hij verschillende uiteenlopende managementfuncties opgenomen bij nationale en internationale bedrijven zoals ondermeer Colruytgroup en concrete ervaring opgedaan als leidinggevende van grote teams.

Christophe heeft inmiddels ook meer dan 10 jaar ervaring als adviseur, gecertificeerd coach en trainer. Hij begeleidde talloze mensen succesvol in zowel hun persoonlijke als hun professionele ontwikkeling, zowel individueel als op team- en organisatieniveau.

Christophe is de zaakvoerder van REALIFE bvba.

Lees meer

Als enthousiast, creatief en ondernemend persoon ben ik altijd bezig met uitdaging en vooruitgang.

Ik desondanks heb ik evenveel nood aan momenten van rust en stilte om zo te genieten van de kleine dingen: taart bakken met mijn petekind of mee zandkastelen bouwen aan zee en regelmatig cultuur gaan opsnuiven aan de andere kant van de wereld.  Dit leert me wat anderen drijft in het leven en hoe samen te genieten in het moment.

Creatief, enthousiast en gedreven beweeg ik me mee in de ludieke wereld van improvisatietheater en komedie. Steeds opnieuw mijn comfortzone verlaten laat mij leren, groeien en genieten.

“You are not the limitation of all your yesterdays. You are the possibility of all your tomorrows”
-S. Khunkhao-

Voor ik startte met mijn coachingsbedrijf, was ik succesvol manager aan een tempo dat niet vol te houden was.

Er kwam een moment dat er geen evenwicht meer bestond tussen mijn professionele leven en tijd voor mezelf. Ik duwde me telkens verder voorbij mijn eigen limieten. Mijn concentratie verdween en mijn kompas sloeg op hol.

Ik was zo hard geboeid door wat anderen met elkaar verbindt, maar kon toch maar geen contact krijgen met mezelf.

En toen kwam mijn keerpunt: ik besloot tijd te maken voor mezelf en mijn persoonlijke ontwikkeling.

In het noorden van Thailand beoefende ik 2 maanden een intensief Vipassana meditatiestilte retraite in één van de bekendste tempels. Kortom 2 maanden niet spreken, lezen en schrijven. De confrontatie toen met mezelf is te omschrijven als een rollercoaster van emoties en gevoelens.

Niets was nadien nog hetzelfde. De leer en inzichten over mezelf, die ik meekreeg, gaven een nieuwe beweging.

Ik maakte de keuze om verder te studeren en volgde verschillende opleidingen in binnen en buitenland.

Het scherpte nog meer mijn visie en kennis.

“Life is what’s happening while you’re worrying”
-Ajahn Bhram-

Mijn Aanpak

  • Why: Het is mijn missie om persoonlijke ontwikkeling en groei praktisch en toegankelijk te maken voor iedereen zodat we met z’n allen kunnen samenwerken aan meer verbinding met elkaar. En er door verbinding, inspiratie en motivatie een proces kan ontstaan dat zorgt voor beweging, passie en duurzaam geluk. Zo krijgt iedereen de kans om te groeien en nog meer zichzelf te mogen en kunnen zijn. Het is mijn doel om mee te kunnen bijdragen aan een wereld waarin het steeds beter om leven is.
  • How: Geen oeverloos geleuter over platgedraaide coachmodellen of gebakken lucht. Wel eenvoudige, werkbare en hapbare theorie die haar succes heeft bewezen. Met de nodige theoretische onderbouwing en tegelijk een trigger om out of the box te denken. Ik hecht belang aan het samenwerkingsproces dat uiteindelijk zal zorgen voor resultaat. Elke succesvolle samenwerking start met verbinding, eerlijkheid en respect als belangrijke waarden. Voor duurzame ontwikkeling en beweging is motivatie, kwaliteit en rendement cruciaal om tot resultaat te komen.
  • What: Ik begeleid, inspireer, motiveer en train particulier, bedrijven en hun medewerkers naar leiderschap en verandering. Concreet leren omgaan met werkbare doelstellingen, beweging naar een duurzaam resultaat. Leiden vs lijden, een leuker leven leiden kan je leren. Persoonlijk leiderschap is de sleutel tot je next level. Mijn workshops, training en opleidingen zijn uniek, praktisch, inspirerend en motiverend en zorgen voor nieuwe inzichten, groei en een krachtig resultaat.
Christophe is (was) voor mij de beste coach. Ik noem hem graag een ontwikkelingscoach. Hij heeft een groot hart, kan heel goed luisteren, stelt gerichte vragen die juist dié emoties raken die diep verborgen zitten. Hij doet dit in een veilige omgeving. Op basis hiervan heb ik verschillende oefeningen gedaan om me te kunnen openstellen voor nieuwe mogelijkheden. Door hem heb ik mijn talenten en competenties terug ontdekt die verborgen zaten. Ik ben gegroeid en heb me ontwikkeld naar een nieuwe ik, die ik graag zie. Ik ben helemaal klaar om de arbeidsmarkt te veroveren en dé job van mijn leven te vinden. Dankjewel Christophe, you’re the best !!!

Yolande Clijsters

Finance administrator bij Star Oil Gas Power NV
Een coaching specialisatie rond Burn-out, bore-out en depressie. Hoe om te gaan met burn-out, Stress en uitputting spelen op meerdere lagen, terwijl de meeste vormen van therapie maar één laag aanpakken. Het evenwicht en herstel vinden in het lichamelijke, het emotionele, het mentale en de omgeving.
Methodes en technieken uit de biologie, geneeskunde, relaxatie, coaching, psychologie, opstellingen… Het doel om de coachee op alle vlakken te kunnen laten recupereren en transformeren.

Christophe Van de Vorst

Zaakvoerder
Christophe is een persoon die op een no-nonsense manier kan coachen en adviseren waardoor u meteen tot actie kunt overgaan. Ook voor een groep is hij iemand die kennis van zaken heeft en dit met enthousiasme kan overbrengen. Hij is zeer bekwaam om vlug inzichten te verwerven over uw organisatie of team waardoor hij op een gerichte manier kan adviseren.

Sylvie Gunst

Loopbaancoaching - stresscoaching - HSP
Christophe weet snel een helder beeld te schetsen van de kern van de zaak zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Met zijn aanpak weet hij op een directe en aangename manier ervoor te zorgen dat je zelf tot nieuwe inzichten komt waar je mee verder kan. Een boeiende ervaring en fijne samenwerking!

Jelle Claes

co-founder eFlavours Digital Agency / online marketeer
Christophe is een sterke persoonlijkheid met een groot empathisch vermogen. Hij heeft een sterk analytisch vermogen, voelt de mensen perfekt aan en geeft deskundig advies. Kortom, een man waarin je 100 % kan vertrouwen en waarop je kan bouwen. A ” real professional ” who knows his job !

Erik De Troyer

International sales Manager BELIES - PIETERCIL GROUP
Ik heb het genoegen gehad Christophe Van de Vorst als begeleider & Coach te leren kennen bij de opleiding “Open Mind Coach Essentials” bij Centrum Open Mind. Ik benoem met plezier beide rollen en/of functies, want voor mij werden deze 2 talenten duidelijk.
Enerzijds wist ik Christophes openheid en fragiliteit te appreciëren waarmee hij zeker zijn mannetje kon staan voor middelgrote en grote groepen. Vul dit nog eens aan met zijn ruime inhoudelijke bagage en dan zit je helemaal snor.

Succes!
Katrien Debevere

Katrien Debevere

Intuïtieve Transformatiecoach: Levens-, Loopbaan- & Transformatiecoaching