Online Coachtraject

Onze coachtrajecten kunnen zowel doorgaan op één van onze locaties alsook online! “ik heb het nog niet gedaan” ik sta er best wel voor open, is heel wat anders dan “voor mij werkt zo iets niet”. Geef jezelf de ruimte om te ontdekken vanuit een ervaring en deze te laten oordelen. Een belangrijk aspect in coaching is het “herkaderen & neutraliseren” van niet helpende gedachten-vooroordelen.

De voordelen van een online traject:

– We horen en zien elkaar duidelijk via de camera van computer, tablet of smartphone.
– Jij kiest de locatie, waar jij jezelf goed voelt. Met goed wifi bereik kan het zelfs buiten.
– Er is meer focus door je aandacht automatisch naar het scherm gaat.
– Je moet jezelf niet verplaatsen, zo heb je meer tijd en ruimte in jouw agenda.
– Tijdens een avondsessie ben je thuis, en na de sessie snel terug bij je gezin.

Kortom deze belangrijke verbinding zorgt voor een aangename en veilige leeromgeving. De focus zorgt ervoor dat je doelgericht in proces kan gaan met je doelstelling(en).

Hoe verloopt een online traject:
– We ontmoeten elkaar online voor een gratis kennismaking van 30 minuten.

– Wanneer we gaan samenwerken kies je voor het traject naar jouw keuze.
– Een onlinesessie is een interactief gesprek met heel wat bewustwordingsoefeningen.
– Je doet enkele huistaken op eigen tempo als voorbereiding op de volgende onlinesessie.

Een online traject zorgt dat je bewust aan de slag gaat met jouw doelstelling. De sessies en huistaken brengen je gericht in actie naar vooruitgang om vanuit verbinding en eigen kracht succesvol impact te hebben op huidige en toekomstige uitdagingen.

Corona – lockdown periode:
In de periode van maart tot mei ’20 tijdens de lockdown bracht deze uitzonderlijke periode ons allen tot een creatieve zoektocht om met onze omgeving in verbinding te blijven. Online verbinden met anderen zorgde voor nieuwe mogelijkheden.

Het heeft er ook voor gezorgd dat mensen de weg naar online coaching en begeleiding hebben gevonden en hierdoor persoonlijk en professioneel kunnen blijven groeien.
Het resultaat en enthousiasme van cliënten motiveert ons om te blijven investeren in nieuw materiaal en trajecten via online coaching en begeleiding.

Succesvol impact hebben vanuit je eigen kracht:
Wij hebben allemaal het “perfecte plaatje” in onze gedachten wanneer we aan iets denken. De kracht van de gewoonte, stuurt ons richting ons doel vanuit hoe wij ons iets voorstellen/visualiseren. Dit zorgt echter niet altijd voor het gewenste resultaat.

Leiden versus Lijden:
Vaak doen we iets vanuit een bepaalde “conditionering” en stellen we ons niet meer de vraag of er ook een ander pad is om ons doel te bereiken.

De belemmerende patronen onderzoeken en doorbreken vanuit bewustwording brengt een natuurlijk proces in beweging naar succesvol en duurzaam resultaat.