Begeleiding

Vertrekkende vanuit de uitdaging ‘jouw coachvraag’ werken wij met verschillende methodieken die je helpen om actief aan de slag te gaan.

 

Bewustwording:
Verandering ontstaat alleen wanneer iets ‘de moeite waard is om te veranderen’ kortom, een concreet doel.
Hierbij brengen we onderliggende en vaak belemmerende-destructieve patronen in kaart, door je deze gaat onderzoeken en leert te doorbreken ontstaat er een nieuw pad naar duurzaam bewegen en realiseren.

Realiseren:
Je gaat nieuwe uitdagingen aan en benut hierbij jouw eigen potentieel. Hierdoor kan je resultaat en impact creëren vanuit je essentie.
Vanuit jouw eigen kracht je leven succesvol leiden.
Door je bewust gaat reageren op nieuwe uitdagingen, pas je het ‘Denken – Voelen – Doen’ principe toe. Hierbij heb je succesvol impact op de omgeving vanuit verbinding.

Proces:
Het onderweg zijn naar verandering is een creatief proces dat deels bestaat uit ‘hapbare theorie’ als belangrijke kapstok om op een veilige en onderbouwde manier met jezelf in proces te gaan. De hierbij vooral ervaringsgerichte formats en technieken zorgen voor een bewustwording die verandering brengt op een dieperliggende laag in het onderbewuste.

Werking:
Een coachtraject zal dan ook succesvol ontwikkelen wanneer je duidelijk engagement, discipline en verantwoordelijkheid neemt in het proces.
Als coach begeleiden en stimuleren wij jou als cliënt naar actie vanuit zelfsturing en persoonlijk leiderschap.

 

“Succes always happens twice:
First time in the mind. Second time in reality”
(K.S. Khunkhao)